nedjelja, 11. rujna 2016.

MOGU LI TURCI UZETI BOSANSKO DRŽAVLJANSTVO I BOŠNJACI TURSKO PA DA GLASAMO TAMO VAMO / Mostar: Čović glasao za izbore za Hrvatski sabor

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović glasao je jutros na biračkome mjestu za izbore za Sabor Republike Hrvatske u Mostaru, saopšteno je iz Ureda za informisanje HDZ-a BiH.
SVI SVE MOGU SAMO BOŠNJACI NEMOGU A SVI UGROŽENI SAMO BOŠNJACI NISU A BOŠNJACI SU NAJVIŠE UGROŽENI NA SVIM POLJIMA.... OBIČNO ŠTO SU VEĆINA SVIMA POPUŠTAJU I NA KRAJU NAJMANJE DOBIJU ZBOG TOGA ŠTO NEZNAJU DA KUKAJU..

Čović je naglasio okupljenim medijima kako očekuje kako će predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sastaviti novu Vladu u Hrvatskoj koja će moći pomoći BiH na njezinu evropskom putu i popravljanju položaja Hrvata u BiH.
Predsjednik Čović se osvrnuo i na to što birači u BiH moraju putovati i po 200 kilometara kako bi glasali, dodajući kako će se to morati promijenit. Kazao je kako ne vidi nijedan razlog zašto bi se izbori provodili samo u mjestima gdje su diplomatsko-konzularna predstavništva.

Nema komentara:

Objavi komentar