utorak, 29. lipnja 2021.

Dugo sama, godišnji ću provesti u domovini, treba,m ok, poštenog iskrenog muškarca koji me može voleti i poštovati,




 ŠIFRA: SAMA-TUŽNA199776345454

OTVOREN OGLAS: 


Dugo sama, godišnji ću provesti u domovini, treba,m ok, poštenog iskrenog muškarca koji me može voleti i poštovati, EU učinila svoje, brak mi uništila, samoća me smara.


MOLIM SAMO OZBILJNI DA SE JAVLJAJU.


DA IZABEREM NAJBOLJEG ZA SEBE A DA IZBJEGNEM PREVIŠE VAŠIH POZIVA, BESPOTREBNIH, A NEZNAM TKO SI, LAJKAJTE OVU SLIKU ILI NAPIŠITE KOMENTAR ILI JA. PREGLEDAT ĆU SVE VAŠE FACEBOOK I SLIKE  I JAVITI SE ONIMA ZA KOJE SMATRAM DA SU ONI MOŽDA PRAVI KOJE JA TRAŽIM. POSLIJE NAŠEG KONTAKTA ODLUČIT ĆU, KOJI ĆE ME KROZ ŽIVOT PRATITI.

MOŽE I VIBER, ZA DALJI KONTAK.

MOLIM SAMO OZBILJNE, AVANTURE NE DOLAZE U OBZIR..

AKO ISTO ŽELIŠ I TRAŽIŠ JAVI SE!

 

AGENCIJA LJUBAVI ZA SVE

Agencija Ljubavi Za Sve Vas

JAVITE SE DA I ZA VAS URADIMO OGLAS!
 TU SMO 24 SATA ZA VAS!

AGENCIJA LJUBAVI ZA SVE

 

AKO POSTOJIŠ NEGDJE, LAJKAJ OGLAS DA TI SE SVIĐAM, I JAVIT ĆU TI SE, AKO MI SE SVIĐAŠ. ČEKAM MOŽDA SI TU NEGDJE

Broj komentara: 15:

  1. ŠIFRA: SAMA-TUŽNA199776345454
    cao srce ako bas zelis dobrog postenog iskrenog slobodnog momka da upoznas za ozbiljnu ljubav i vezu pa i brak a ti pisi mi na ovu adresu ,dragan.pesa24 outlook.com,zovem se dragan i javljsm ti se iz okoline linza ,potpuno sam slobodan bez zene i djece ,jos mi samo fali tako zgodna dobra i slatka dama poput vas ,kako bih ostvarili sve ono sto jako mnogo zelimo obadvoje kroz zivot a to je zajednicka ljubav potomstvo i obitelj,cekam na tvoj poziv i tvoju meiladresu ,da bih mogli razmjenuti nase slike i vise se upoznati,poljubac imas od mene jer si mnogo lijepa i slatka .....

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako si zainteresovana da se upoznamo pošto sam i ja dugo sam i mislim da je samoća najgora stvar možeš me kontaktirati ako želiš na viber 0038765183001 pa da se bolje upoznamo. Mislim da izgledaš fenomenalno i šteta je da budeš sama.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da bi imali o cemu pricati
    +381642176102 javi se

    OdgovoriIzbriši
  4. lepa yeno ako imas 40g i vise i yelis iskren brak bey varanja javi se.066103605 56.g Srbin, slobodan.Veliki poydrav.

    OdgovoriIzbriši
  5. Rastavljen sam imam čerku koja je samnom tražim nešto ozbiljno 0958132087

    OdgovoriIzbriši
  6. 70 godina. Ako Želiš novi početak javi na Viber +385912401003

    OdgovoriIzbriši
  7. Moje ime je Marin. Imam 70 godina. Pred rastavom sam i već 6 mjeseci živm sam u kući u Malinskoj. Ostavio sam prošlost i odlučio sam da nađem partnericu koja želi nastaviti graditi sretan život u budućnosti. Želim da novi život bude ispunjen istinom, prijateljstvom, poštenjem i poštivanjem, sa puno nježnosti i poljubaca. Ako želiš sretniju budućnost i ako " kliknemo " mislim da možemo za nas stvoriti bajku od našeg zajedničkog života. Javi se ako razmišljaš kao ja. Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  8. zovem se velimir iz skoplja,ako si zainteresirana mozemo kontaktirati

    OdgovoriIzbriši
  9. Jasam slobodan, ako si iti slobodna javi se na moj broj 00393386019254

    OdgovoriIzbriši
  10. Dobar dan, lepa damo. Molim te nemoj mi zameriti ako te izazovno pitam: Ko si ti i sta ti usvtavri trazis u ovom profanskom svetu? Ako lutas i neznas kuda ces u svom praznom zivotu, onda te razumem jel i mene je napustila mladost i ostao sam ziveti u pustinji i nisam znao za nista drugo nego samo za bol i patnju. Sve dok me nuzda nije naterala obracati se Spasiocu. Mozda ce mo usput vise pricati o mojim nadrprirodnim otkrivanjima i mnogobrojnim miserija zivota. Moj zivot nije vise pustinja nego isponjen namerom i znam kuda idem i od koga radost da trazim. Ako zelis upoznti vecu i lepsu nameru zivota kroz brak i naravno uz negu prijatelstva i postovanje integriteta. Ja vi se na moj kucni broj Whatsap ili Viber +46736591564

    OdgovoriIzbriši