utorak, 1. prosinca 2015.

Klas u četvrtak promovira svoje novo brašno u uglednoj sarajevskoj pekari «Poričanin» na Baščaršiji

Sarajevo, 1. decembar 2015. – U četvrtak, 03.12.2015. godine u 13 sati u Pekari Poričanin na Baščaršiji (Safvet-bega Bašagića 16) bit će upriličena promocija novog proizvoda bosanskohercegovačke prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo – Namjensko brašno za pite i kolače. Namjensko brašno za pite i kolače proizvedeno je od pažljivo biranih zrna pšenice u najvećem i najsavremenijem mlinu u Jugoistočnoj Europi, a njegov kvalitet garantira stroga primjena međunarodno priznatih standarda upravljanja kvalitetom kao što su ISO, HACCP i Halal.

O ovom brašnu, kojim će biti upotpunjen i osvježen asortiman mlinskih proizvoda Klasa, govorit će vlasnik Pekare Poričanin, gdin Mehmed Poričanin i brand manager mlinskih proizvoda Klasa Haris Škiljo, te uposlenici Pekare Poričanin.

Pekara Poričanin je ugledna tradicionalna sarajevska pekara koja u srcu Baščaršije uspješno posluje već 62 godine. S druge strane, Klas d.d. Sarajevo je renomirana industrijska pekara s tradicijom dugom 113 godina i lider bosanskohercegovačke prehrambene industrije.

Pozivamo Vas da zabilježite ovaj događaj u Pekari Poričanin u četvrtak, 03.12.2015. godine u 13 sati. Za sve novinarske ekipe obezbijeđeni su prigodni pokloni, navode u pozivu medijima i najavi ovog događaja iz kompanije Klas d.d. Sarajevo.

Nema komentara:

Objavi komentar