četvrtak, 28. travnja 2016.

KAKO PREPOZNATI DA VAS MUŽ VARA

Ako žene sumnjaju da ih partner vara, trebale bi obratiti pažnju na neke od znakova koji su jasni pokazatelji prevare. Žene koje su prevarene nisu u jednostavnim situacijama, ali bolje da na vrijeme prekinu i to što prije, nego da ih netko vuče za nos.
prevara u veziOtkriti prijevaru je jedan od najtežih i najgorih trenutaka u životu jedne žene, koji joj se mogu dogoditi. No, koliko god bilo teško, bolje se što prije maknuti i okrenuti novu stranicu u životu. Ne nasjedajte na glupe izgovore i izvinjenja!
Jedan od načina na koji će vas partner pokušati razuvjeriti da ga ostavite je preusmjeravanje pažnje. Vi se morate fokusirati na rješavanje problema, te nemojte ni pod koju cijenu davati da vam partner pokuša usmjeriti pažnju na nešto drugo. Ako vam partner i upravo sada otkrije neku dugo čuvanu tajnu, ona vas sada ne smije zanimati i budite pametnije od te izjave. Tajna i prevara su nešto posve različito, a vi ste sada u situaciji prevare i drugo vam ništa ne treba biti bitno.
Naravno i prebacivanje krivnje je jedna od poznatih taktika. Oni koji prevare okrivljuju one koje su prevarili, tvrdeći kako do prevare ne bi došlo da su ih znali zadovoljiti i ispuniti. I u trenutku se prevareni počinju osjećati krivo i prihvate krivicu. Nemojte si to dozvoliti! Koliko god trenutno bili shrvani, ne dozvolite da se vama manipulira, posebice kada niste vi ti koji ste napravili nešto loše.
Prije nego se suočite s partnerom za kojeg ste otkrili da vas vara, potrudite se prikupiti dovoljno dokaza, kako bi imali jasne argumente kada mu sve stavite pred oči. Partner će vas naravno pokušati razuvjeriti i reći kako to nije istina, zato je vrlo važno da imate dovoljno dokaza.
Ako pak partnera uhvatite baš u trenutku prevare, vrlo vjerojatno će vam se početi izgovarati i reći vam kako ste zapravo sve krivo shvatili. Vi se ne smijete dati smesti i ne vjerujete u nešto što vaše oči nisu vidjele. Kada vas osoba jednom prevari, uvijek će vas varati, zato bježite od te osobe glavom bez obzira, jer vi zaslužujete više.

Nema komentara:

Objavi komentar