subota, 29. kolovoza 2015.

VLASNIK FIS VITEZA Pero Gudelj svjestan i komunikativan

Mnogi od 10. avgusta sa strepnjom prate zdravstveno stanje Pere Gudelja. Najteže je bilo prvih dana nakon ranjavanja kada su liječničke službe saopštile kako se on nalazi u teškoj životnoj situaciji. Misli i molitve mnogih tada su bile s Perom Gudeljem. Ipak, ovih dana iz bolnice stižu dobre vijesti o njegovu zdravstvenom stanju.
“Gudelj se i dalje nalazi na Klinici za neurokirurgiju, a njegovo zdravstveno stanje i je stabilno”, rečeno je jučer za Večernji list iz KCU u Sarajevu.
Također, Gudelj je svjestan situacije oko sebe.
“Budan je, svjestan i komunikativan, i to je ono najvažnije što u ovom trenutku možemo potvrditi. O Gudelju se brine liječnički tim i pod stalnim je nadzorom”, rečeno je.
A podršku mu ovih dana upućuju mnogi iz BiH. Među njima i poznati muzičar, poduzetnik i humanitarac, pobjednik Melodija Mostara Zoran Begić koji je na YouTubeu objavio i duet s Gudeljem pod nazivom ‘Hercegovci i Bosanci’.
“Ispunjavam želju dragom prijatelju Peri, te objavljujem našu zajedničku pjesmu uz želju da ponovno bude nasmijan i sretan sa svojom obitelji i svima nama”, napisao je hercegovački muzičar u poruci prijatelju.

Nema komentara:

Objavi komentar