utorak, 28. srpnja 2015.

Na takmičenju za najsposobnijeg radnika BH Telecoma pobijedila kafe kuharica

Na takmičenju za najsposobnijeg radnika BH Telecoma koji je organizovan u okviru ove kompanije povodom međunarodnog Dana zapošljavanja preko štele, ubjedljivu pobijedu odnijela je kafe kuharica Sebija Tufekčić, 
Na ovom internom takmičenju kompanije BH Telecom učestvovalo je preko 1.500 zaposlenih preko štele, a samo njih pet ušlo je u uži krug za pobijednika.
Rade Kitić koji obavlja posao mahalca u kompaniji je osvojio treće mjesto. U kompaniji je poznat po tome što sve priče zaposlenih izmahala generalnom direktoru.
Na drugom mjestu je Mario Kitarović zaposlen kao lovac na daidžiće, amidžiće, i ostalu rodbinu koja još uvijek preko štele očajnički traži posao u ovoj kompaniji, a koji je osvojio drugo mjesto.
Prvo mjesto i uvjerljivu pobijedu te titulu najsposobnijeg radnika BH Telecoma za prošlu 2014. godinu odnijela je Sebija Tufekčić, kafe kuharica koja dnevno stigne skuhati i do 10.000 kafa uposlenima preko štele.
Sebija je u to ime osvojila besplatnu doživotnu pretplatu na Moja TV, te najnoviji iPhone.
“Presretna sam zbog ove nagrade, ali ovu nagradu nisam osvojila za sebe već za sve uposlene preko štele u BH Telecomu.” presretno je za portal Sarajevo365.com izjavila Tufekčić, među uposlenima popularna kao Sebi.

Nema komentara:

Objavi komentar