ponedjeljak, 26. rujna 2016.

INTERVJU: DENIS ĐOGIĆ POD REDNIM BROJEM 29. MAGISTAR POLITOLOGIJE, KANDIDAT JE ZA OPĆINSKO VIJEĆE SDA, NOVI GRAD SARAJEVO...


DENIS ĐOGIĆ POD REDNIM BROJEM 29:


 Pozivam Vas da razmislite o meni kao budućem vašem kandidatu  u Općinskom vijeću Novi grad, SARAJEVO, da mi ukažete povjerenje, čast i poklonite svoj glas. Kako meni, tako SDA stranci, Načelniku Semiru Efendiću i ostalim kandidatima  sa liste.

Glasajte za snagu, glasajte za SDA  ona je vodila računa o nacionalnim interesima, sudjelovala u stvaranju i odbrani države, obnovi i njenom ekonomskom razvoju. Našim programom želimo osnažiti Novi grad, ojačati vlastite kapacitete i poslovnu klimu, privlačiti ulagače, pametnim i održivim razvojem povećati zaposlenost.
Neke stvari se moraju i mogu, rekao bih napraviti i bez novaca ili sa malo novaca ali sa dobrom voljom svih nas..

SDA je ozbiljna i stabilna stranka, s jasnom državotvornom politikom, politikom stabilizacije i razvoja. Jasno se vidi razlika između SDA-ove vladavine i perioda kada SDA nije na vlasti.
Pokazalo se da lideri ne samo da nisu spremni za dogovore nego ih i ne znaju konstruisati nemaju kadar dok SDA je jaka i ima  najači kadar.

SDA je uvijek malim ali sigurnim koracima išla naprijed vodila BiH ka boljoj budućnosti, ako poredimo godine u kojima su nas druge stranke gurnule nazad, sa sigurnošću možemo reći da je SDA pravila velike korake iako je bila sputavana na svakom svom koraku. Borba za državu BiH je počela sa SDA, sa nama će ako Bogda valjano i završiti.

Naši glavni cijevi  su ekonomski povratak, razvoj i zapošljavanje.

 Krize i smjene vlada, proizvele su dodatne probleme na političkoj sceni, dodatnu nestabilnost i iskomplicirale ionako komplicirane odnose na političkoj sceni. To nam više netreba moramo nastaviti putem kojim smo krenuli bilo koja druga stranka da dođe to neće, nezna i ne može napraviti što mi možemo... Nezaboravite u jedinstvu je snaga moramo samo biti jedinstveni i ne rasipati se po malim strankama koje imaju samo volju a sve ostalo im fali...Teško je raditi u koaliciji s onima koji se ne mogu pohvaliti  ni kadrom, ni pretjeranim iskustvom, ni pretjeranim znanjem.
ZBOG TOGA DOBRO RAZMISLITE I NAMA DAJTE GLAS 02. 10. 2016.god.!

Nema komentara:

Objavi komentar